Vivo NEX apare în fotografii reale și postere; Este confirmată și varianta cu Snapdragon 710

1.372 ori
<b>Vivo NEX apare în fotografii reale și postere; Este confirmată și varianta cu Snapdragon 710</b>Săptămâna viitoare este programată și lansarea smartphone-ului Vivo NEX, terminal care astăzi bifează numeroase apariții, pentru început într-o serie de postere. Vedem totodată și câteva fotografii reale cu dispozitivul ce se laudă cu

Au mai rămas doar 6 zile până la marele debut al smartphone-ului Vivo NEX, telefon ce ar putea primi titlul de smartphone cu cel mai mare screen to body ratio din 2018. Lenovo Z5 se vehicula a impresiona la acest capitol, dar din păcate firma chineză a păcălit pe toată lumea, telefonul sosind cu margini mai mari decât cele din randări și pe deasupra și cu decupaj în partea de sus. Acum Vivo NEX are șansele de a cuceri publicul.

Vivo Nex

Știm că acest terminal vine pe post de variantă comercială a conceptului APEX prezentat în cadrul târgului MWC 2018, fiind implementate câteva schimbări la nivel de look. Totuși, camera selfie periscop rămâne la posturi și avem parte și de scanner de amprente integrat în ecran.

Vivo Nex

Vedem astăzi atât fotografii reale cu telefonul, cât și postere ce ne confirmă design-ul văzut în ultima vreme și o parte dintre dotări. Se confirmă existența a două versiuni, prima de pe listă oferind procesor Snapdragon 845, 8 GB de RAM și 256 GB stocare flash, iar cea de-a doua un procesor Snapdragon 710 și 6 GB RAM + 128 GB de stocare.

Vivo Nex

Ambele versiuni vor oferi un ecran de 6.59 inch cu rezoluție FHD+ de 2316 x 1080 pixeli, o baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă 22.5W și sistemul de operare Android 8.1 Oreo. De asemenea, vom primi și cameră selfie de 8 megapixeli pop-up, iar în spate o cameră duală de 12 + 5 megapixeli. 

Vivo Nex

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×