Vivo NEX Dual Display este disecat în faţa camerei: complex şi complicat (Video)

646 ori
<b>Vivo NEX Dual Display este disecat în faţa camerei: complex şi complicat (Video)</b>Vivo NEX Dual Display este unul dintre cele mai originale telefoane lansate în 2018 şi azi aflăm cum stă la capitolul design şi construcţie, dar şi uşurinţă de reparare. Asta mulţumită celui mai nou video de la JerryRigEverything

Vivo NEX Dual Display este unul dintre cele mai originale telefoane lansate în 2018 şi azi aflăm cum stă la capitolul design şi construcţie, dar şi uşurinţă de reparare. Asta mulţumită celui mai nou video de la JerryRigEverything, care detaliază aceste aspect într-un video de disecţie mai jos.

Vivo NEX Dual Display

Terminalul este disponibil inclusiv la noi în ţară pe la 3500 de lei, remarcându-se prin faptul că are 10 GB RAM la bord. Telefonul cu două ecrane era anunţat în decembrie 2018 şi are un panou frontal Super AMOLED de 6.39 inch şi încă un panou de 5.49 inch Super AMOLED în spate. Jerry a început greşit disecţia, crăpând sticla telefonului cu cutterul.

Vivo NEX Dual Display

A încercat să înlăture spatele din sticlă, dar nu a reuşit, aşa că a pornit din faţă. A încălzit panoul din sticlă cu un uscător de păr şi a ridicat ecranul. Se pare că bateria, placa de bază şi mai toate componentele sunt ataşate direct la ecranul principal. Dacă scoţi ecranul rămâne doar rama metalică şi al doilea ecran în spate.

Două cabluri principale sunt ataşate la ecranul din spate. Telefonul e incredibil de subţire pentru ce componente are la interior. Jerry a reuşit chiar să aprindă cele două display-uri unul lângă altul. Ecranul din spate poate fi înlocuit relativ uşor, dar orificiile camerei fac găsirea unui panou de rezervă destul de grea. Bateria se scoate uşor, fără a exagera cu adezivul.

Componentele sunt destul de modulare şi montate cu şuruburi Philips, se pare. Nu e vreo pastă termică sau heatpipe aici şi metalul de deasupra procesorului e deja decolorat, lucru care îl îngrijorează pe YouTuber. Unul dintre cele mai migăloase mecanisme este cititorul de amprente integrat în ecran.

Vă las să urmăriţi chiar voi clipul video, care ridică o serie de semne de întrebare despre telefon şi uşurinţa sa de reparare, deşi componentele principale sunt destul de modulare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×