Vivo NEX primeşte noi teasere înainte de lansare; Are și o variantă cu 256 GB stocare flash

948 ori
<b>Vivo NEX primeşte noi teasere înainte de lansare; Are și o variantă cu 256 GB stocare flash</b>Au mai rămas doar câteva zile până la marele debut al smartphone-ului Vivo Nex și pe ultima sută de metri avem parte de ceva extra în materie de leak-uri. Am aflat deja că telefonul va avea două versiuni, cea high-end numit NEX S și cea mid-range

Telefoanele Vivo NEX sunt la doar câteva zile de debut (12 iunie) şi toate teaserele şi posterele lor noi au şi emblema FIFA World Cup 2018. Nu este o coincidenţă, pentru că Vivo este sponsor principal al competiţiei. Cele mai noi scăpări reconfirma specificaţiile lui Vivo NEX cel principal şi le aflăm mai jos.

Vivo NEX

Trebuie spus că vor fi 3 modele NEX: Vivo NEX S, NEX A şi NEX. Se pare că NEX S va fi vârf de gamă. Acest din urmă model a apărut deja pe site-ul oficial Vivo cu câteva zile în urmă şi va sosi cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Aparent va fi o variantă şi mai high end, cu 256 GB stocare. Posterul de aici confirmă unele dintre dotările terminalului. O traducere a textului în chineză indică faptul că vom avea un ecran de 6.59 inch la bord, cu muchii super înguste, plus 8 GB RAM şi 256 GB stocare.

Vivo NEX

Există şi procesor Snadragon 845 inclus şi o cameră periscop automată şi asistent AI. Acesta din urmă ar trebui să vină pe toate cele 3 versiuni de NEX. Handseturile vor sosi cu camere duale, scanner de amprente integrat în ecran pentru NEX S şi în spate pentru NEX cel simplu si NEX A. Mai avem şi baterii de 4000 mAh, acustică HiFi şi procesor Snapdragon 710 pe modelul NEX simplu.

Vă reamintesc că aceste modele Vivo NEX sunt inspirate de Vivo APEX, concept de telefon cu ecran edge to edge şi cameră periscop prezentat la început de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×