Vivo NEX S primeşte testul de rezistenţă, cu zgârieturi, îndoiri şi arderi; Periscopul rezistă! (Video)

972 ori
<b>Vivo NEX S primeşte testul de rezistenţă, cu zgârieturi, îndoiri şi arderi; Periscopul rezistă! (Video)</b>Cel mai nou telefon ajuns pe mâna lui JerryRigEverything este nimeni altul decât Vivo NEX S, device-ul care impresiona publicul până să vină Oppo Find X. Ca de fiecare dată avem și în cazul acestui model Vivo un test special de rezistență ce

Vivo NEX S este cel mai nou telefon care a ajuns pe mâna lui JerryRigEverything pentru teste de anduranţă. Pe lângă zgârieturile clasice, testele de îndoire şi ardere cu bricheta am avut şi un test special pentru camera periscop. Aflaţi detalii mai jos.

Vivo NEX S

YouTuberul a început abuzând de camera periscop şi apăsând-o în mod repetat cu degetul. Se pare că ea rezistă fără probleme la acest tip de "stres", fără daune, cel puţin la prima vedere. Pe viitor YouTuberul a promis că va realiza şi o disecţie pentru a ne arăta mecanismele interioare care ridică acea cameră. Pare un mecanism foarte ferm la prima utilizare şi care rezistă şi la apăsări din greşeală.

Vivo NEX S

Chiar şi atunci când ţii de periscop când vrea să se retragă el va reuşi să ajungă înapoi la interiorul handsetului. Telefonul i-a sosit lui Zack, autorul acestui clip cu o protecţie din plastic pe ecran, care odată înlăturată dezvăluie clasicul Gorilla Glass 5, care se zgârie la nivel 6 din 9. Am avut şi o prezentare a difuzorului ascuns în ecran şi a scannerului de amprente, care e tot integrat în display. Ambele își fac treaba bine. Personal nu sunt mare fan al modului cum se aude speakerul totuși. 

Testul cu bricheta a adus o rezistenţă de 16 secunde a ecranului, care şi-a revenit după trecerea prin flamă. Vivo NEX S se îndoaie destul de uşor la prima vedere, dar nu cedează şi nu îi sare vreun panou, plus că nu înregistrează crăpături fatale. Vivo NEX S a trecut testele lui JerryRig, inclusiv cel la nivel de cameră periscop. Aşteptăm acum şi disecţia mai ales pentru a compara mecanismele lui Vivo NEX S cu cele de pe Oppo Find X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×