VIVO va anunţa un telefon concept cunoscut drept APEX la MWC 2018; Iată câteva teorii despre el

971 ori
<b>VIVO va anunţa un telefon concept cunoscut drept APEX la MWC 2018; Iată câteva teorii despre el</b>VIVO este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa smartphone din China, dar şi cea globală, iar pentru MWC 2018 are planuri mari. Compania va prezenta în Barcelona un nou smartphone concept, cunoscut deocamdată doar ca APEX.

VIVO este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa smartphone din China, dar şi cea globală, iar pentru MWC 2018 are planuri mari. Compania va prezenta în Barcelona un nou smartphone concept, cunoscut deocamdată doar ca APEX.

VIVO e pe cai mari în 2018, pentru că e sponsor principal al cupei mondiale de fotbal FIFA World Cup 2018 din Rusia. Compania ar urma să anunţe acum acest telefon full screen, cunoscut drept APEX şi părând să aibă muchii foarte înguste, inclusiv sus şi jos. Motto-ul acestui telefon este unul ambiţios şi anume "Unlock the future" (Deblochează viitorul). Ar putea fi o aluzie la un sistem de deblocare facială în stil Face ID.

VIVO APEX

Sau, e foarte posibil ca acest ecran edge-to-edge să integreze un senzor pentru amprente, în stilul celui de pe VIVO X20 Plus UD. Un telefon misterios VIVO a tot scăpat în ultima vreme pe web, incluzând al bord o aplicaţie numită "Half Screen". E posibil ca aceasta să rezerve jumătate de ecran pentru scanarea de amprente, mai ales că iconul aplicaţiei afişa o amprentă.

APEX înseamnă "cel mai puternic prădător", judecând după documentarele de pe National Geographic, adică masculul alpha. Ca atare ar trebui să fie un terminal foarte puternic acesta, cu cel mai bun procesor Snapdragon de pe piaţă, mult RAM şi o cameră high end. Vom afla mai multe la MWC în următoarele zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×