Apple iPad Air 3 ar putea fi lansat în prima jumătate a anului 2016; tableta nu va sosi cu tehnologia 3D Touch

Autor:  | Publicat în:  Apple 500 ori
<b>Apple iPad Air 3 ar putea fi lansat în prima jumătate a anului 2016; tableta nu va sosi cu tehnologia 3D Touch</b>Informații despre noile produse ce urmează a fi lansate pe piață, sosesc uneori și din partea analiștilor chinezi, cum este cazul lui Ming-Chi Kuo, angajat al companiei KGI Securities. Acesta ne dezvăluie astăzi detalii potrivit cărora noul iPad...

Informații despre noile produse ce urmează a fi lansate pe piață, sosesc uneori și din partea analiștilor chinezi, cum este cazul lui Ming-Chi Kuo, angajat al companiei KGI Securities. Acesta ne dezvăluie astăzi detalii potrivit cărora noul iPad Air 3 va fi lansat în prima jumătate a anului 2016.

Posibil ca noua tabletă să fie dezvăluită în cadrul evenimentului din martie, alături de iPhone-ul de 5 inch, și Apple Watch 2. Pe lângă acest detaliu, aflăm că iPad Air 3 nu va sosi cu tehnologia 3D Touch la pachet, și asta datorită unor probleme de producție a panourilor ce adoptă această tehnologie.

Și conferința dezvoltatorilor Apple este luată în calcul pentru o eventuală lansare a tabletei, eveniment ce are loc de obicei în iunie. Cât despre iPhone 7, analistul Ming-Chi Kuo susține că telefonul va adopta în continuare o tehnologie 3D Touch similară cu cea de pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×