Vivo X7 şi Oppo R7, dar şi HTC One E9 vin cu acelaşi procesor Mediatek MT6795 de nouă generaţie, un CPU puternic

Autor:  | Publicat în:  MediaTek 1.138 ori
<b>Vivo X7 şi Oppo R7, dar şi HTC One E9 vin cu acelaşi procesor Mediatek MT6795 de nouă generaţie, un CPU puternic</b>MediaTek e pe val &icirc;n 2015, av&acirc;nd c&acirc;teva terminale high end care vin cu cel mai nou chipset al său la interior. Unele au fost lansate, altele sunt la nivel de zvonuri, dar benchmarkurile par a arăta că acest chipset este foarte...

MediaTek e pe val în 2015, având câteva terminale high end care vin cu cel mai nou chipset al său la interior. Unele au fost lansate, altele sunt la nivel de zvonuri, dar benchmarkurile par a arăta că acest chipset este foarte puternic. E vorba despre MediaTek MT6795.

Printre modelele care includ acest chipset se numără şi HTC One E9, care a fost deja certificat în China şi ar trebui să sosească în curând. El include un ecran Quad HD de 5.5 inch, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi rulează Android 5.0 Lollipop. Se vehiculează şi un preţ accesibil, de puţin peste 300 de dolari pentru acest device. LeTV X600 este un alt model cu acelaşi procesor octa core MediaTek şi tot cu Android 5.0 la bord, plus ecran Full HD de 5.5 inch şi 2 GB RAM.

Vivo X7

Au apărut şi benchmarkuri ale acestui terminal, cu rezultate care îl apropie chiar de Galaxy S6 în AnTuTu. Vivo X7 se află şi el pe listă, cu acest procesor, dar fără prea multe detalii extra, poate în afară de grosimea scăzută. Nici Oppo nu se lăsă mai prejos şi preia acest CPU pe Oppo R7, un flagship care va sosi cu o cameră de 20.7 megapixeli la bord.

Oppo R7

Până şi Meizu a decis să prezinte o versiune upgradata de MX4 cu MT6795 la bord în cadrul MWC 2015. Având în vedere problemele celor de la Qualcomm, va fi oare acesta anul MediaTek?

Meizu MX4

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×