Vivo Xplay 5 va fi primul telefon cu 6 GB RAM, soseşte oficial pe 1 martie

1.937 ori
<b>Vivo Xplay 5 va fi primul telefon cu 6 GB RAM, soseşte oficial pe 1 martie</b>Ne apropiem de &icirc;ncă un pas important &icirc;n evoluţia smartphone-urilor şi anume lansarea primului model cu 6 GB RAM la bord. Premiera va aparţine handsetului Vivo Xplay 5, care va fi lansat pe 1 martie, aparent. &nbsp; Informaţiile vin de pe...

Ne apropiem de încă un pas important în evoluţia smartphone-urilor şi anume lansarea primului model cu 6 GB RAM la bord. Premiera va aparţine handsetului Vivo Xplay 5, care va fi lansat pe 1 martie, aparent.

Informaţiile vin de pe Weibo, chiar de la compania Vivo, care a postat un teaser ce face referire la cantitatea de RAM. La bordul lui Xplay 5 se va afla şi procesorul Snapdragon 820 şi un ecran Quad HD. Nu ar trebui să ne mire prea multe lansarea acestui model cu 6 GB RAM, de vreme ce Samsung a început încă din toamnă anului trecut producţia de module RAM de 6 GB LPDDR4 pentru telefoane şi tablete.

Vivo Xplay 5 va fi primul telefon cu 6 GB RAM, soseşte oficial pe 1 martie

Anul trecut avea loc premieră la capitolul RAM, când se lansă ASUS ZenFone 2 cu 4 GB RAM, iar acum deja trecem la următorul prag. Rămâne de văzut în ce măsură va folosi Vivo XPlay 5 toată cantitatea de 6 GB aflată la bord. În acest ritm, la anul telefoanele vor ajunge din urma PC-urile pe care le avem acasă când vine vorba de memorie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×