Vivo Xplay 5 va fi primul telefon cu 6 GB RAM, soseşte oficial pe 1 martie

1.959 ori
<b>Vivo Xplay 5 va fi primul telefon cu 6 GB RAM, soseşte oficial pe 1 martie</b>Ne apropiem de &icirc;ncă un pas important &icirc;n evoluţia smartphone-urilor şi anume lansarea primului model cu 6 GB RAM la bord. Premiera va aparţine handsetului Vivo Xplay 5, care va fi lansat pe 1 martie, aparent. &nbsp; Informaţiile vin de pe...

Ne apropiem de încă un pas important în evoluţia smartphone-urilor şi anume lansarea primului model cu 6 GB RAM la bord. Premiera va aparţine handsetului Vivo Xplay 5, care va fi lansat pe 1 martie, aparent.

Informaţiile vin de pe Weibo, chiar de la compania Vivo, care a postat un teaser ce face referire la cantitatea de RAM. La bordul lui Xplay 5 se va afla şi procesorul Snapdragon 820 şi un ecran Quad HD. Nu ar trebui să ne mire prea multe lansarea acestui model cu 6 GB RAM, de vreme ce Samsung a început încă din toamnă anului trecut producţia de module RAM de 6 GB LPDDR4 pentru telefoane şi tablete.

Vivo Xplay 5 va fi primul telefon cu 6 GB RAM, soseşte oficial pe 1 martie

Anul trecut avea loc premieră la capitolul RAM, când se lansă ASUS ZenFone 2 cu 4 GB RAM, iar acum deja trecem la următorul prag. Rămâne de văzut în ce măsură va folosi Vivo XPlay 5 toată cantitatea de 6 GB aflată la bord. În acest ritm, la anul telefoanele vor ajunge din urma PC-urile pe care le avem acasă când vine vorba de memorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×