Vivo XPlay 5s se afișează din nou în fotografii; phablet-ul ar putea sosi cu display curbat în stil Galaxy S6 Edge

514 ori
<b>Vivo XPlay 5s se afișează din nou în fotografii; phablet-ul ar putea sosi cu display curbat în stil Galaxy S6 Edge</b>&Icirc;ncă din luna noiembrie a anului trecut, am aflat despre existența smartphone-ului Vivo Xplay 5s, un terminal a cărui lansare se pare că&nbsp;&icirc;nt&acirc;rzie. Astăzi, &icirc;nsă, cei de la ithome.com ne dezvăluie c&acirc;teva noi...

Încă din luna noiembrie a anului trecut, am aflat despre existența smartphone-ului Vivo Xplay 5s, un terminal a cărui lansare se pare că întârzie. Astăzi, însă, cei de la ithome.com ne dezvăluie câteva noi informații despre noul device, dar și o serie de fotografii cu phablet-ul metalic ce va sosi cu display de 6 inch.

Din prima fotografie pe care o putem admira mai sus, remarcăm faptul că acest phablet uriaș va sosi cu scanner de amprente, și cu un senzor foto însoțit de bliț dual-tone, respectiv de un telemetru laser pentru focalizarea mult mai rapidă. În cazul imaginii cu numărul 2, observăm prezența jack-ului audio 3.5 mm în partea de sus.

Potrivit noilor informații sosite în presa chineză, phablet-ul pregătit de Vivo va aduce un display 4K de 6 inch + sticlă 2.5D, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Telefonul va adopta o cameră foto principală de 21 megapixelim, un senzor frontal de 12 megapixeli și port USB Type-C.

Totodată, ni se aduce la cunoștiință faptul că o baterie de 4000 mAh și tehnologia audio Hi-Fi 3.0 se vor afla la pachet. O altă informație ne dezvăluie că Vivo XPlay 5s va integra un display cu margini curbate, la fel ca și cel de pe Samsung Galaxy S6 Edge, o randare a sa fiind disponibilă mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×