Evolio pregătește lansarea unui nou flagship cu specificații de top, și design premium; iată-l într-o primă fotografie

1.280 ori
<b>Evolio pregătește lansarea unui nou flagship cu specificații de top, și design premium; iată-l într-o primă fotografie</b>Prin intermediul unei postări pe Facebook, Liviu Nistoran (CEO Evolio), ne-a dezvăluit faptul că &icirc;n perioada imediat următoare ni se pregătește lansarea unui nou flagship, unul cu specificații de top și cu design premium. O primă fotografie...

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Liviu Nistoran (CEO Evolio), ne-a dezvăluit faptul că în perioada imediat următoare ni se pregătește lansarea unui nou flagship, unul cu specificații de top și cu design premium. O primă fotografie cu acesta poate fi văzută mai jos, material ce dezvăluie câteva detalii.

Din câte putem presupune, avem de-a face cu un terminal ce adoptă un display de 5.5 inch, dar și o caracasă foarte slim. Asemănarea cu iPhone este prezentă și în cazul acestui model, dar acest lucru nu este deloc unul rău. Dacă prețul în raport cu specificațiile, va fi unul excelent, atunci noul device Evolio se poate dovedi o alegere inspirată pentru sărbătorile ce urmează.

Evolio iPhone

Ultimul astfel de terminal cu dotări de top din portofoliul Evolio, a fost modelul X6, un terminal ce a primit și o recenzie detaliată aici pe Mobilissimo. La acea vreme, Evolio X6 sosea cu display FHD de 5.5 inch, 2 GB RAM, procesor octa-core Mediatek MT6592, cameră foto de 13 megapixeli și baterie de 3150 mAh.

Telefonul în cauză costa în jur de 1500 lei în momentul lansării, cifră ce ne-ar putea da o idee despre costul terminalului ce ni se pregătește. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×