Actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru Huawei Mate 8 scapă pe web înainte de lansare, e testată în detaliu (Video)

2.145 ori
<b>Actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru Huawei Mate 8 scapă pe web înainte de lansare, e testată în detaliu (Video)</b>Printre smartphone-urile lansate din fabrică cu Android 7.0 Nougat se numără și phablet-ul Huawei Mate 9, model al cărui predecesor va beneficia la rândul său de 'nuga'. În vreme ce update-ul oficial este așteptat să fie distribuit până la sfârșitul

Huawei Mate 9 e unul dintre puţinele, dacă nu chiar singurul telefon Huawei care vine cu Android 7.0 Nougat preinstalat. Între timp se lucrează la actualizarea la cel mai nou Android şi pentru modele deja lansate precum Huawei P9, dar şi Mate 8. Ei bine, acest din urmă phablet are softul Nougat dedicat scăpat pe web azi cumva.

Huawei Mate 8 Nougat

Se pare că pachetul software e gata pentru download pe serverele Huawei, dar cumva nu a fost pus la dispoziţie oficial încă. Foarte posibil ca acest lucru să se întâmple atunci când Mate 9 va ajunge în magazine. Utilizatorii de phableturi Mate 8 de pe comunitatea XDA au instalat cel mai nou release şi l-au testat, realizând şi clipul de mai jos şi capturile din acest articol.

În plus ei au postat şi un tutorial cu privire la instalarea sa. Se pare că Nougat nu vine singur aici, ci aduce şi o actualizare a lui Emotion UI, la versiunea 5.0, cea disponibilă pe Mate 9. Asta înseamnă că primim shortcuturi contextuale în zona inferioară a ecranului, avem şi opţiune de app drawer şi suport multi window îmbunătăţit.

Modul Pro al camerei e acum mai bine separat şi în general interfaţa camerei e diferită de ce vedeam pe EMUI 4.1. A se remarca şi zona Quick Settings de culoare neagră acum şi noile iconuri din zona Settings. Evident primim și funcții ca Doze on the Go și celelalte opțiuni asociate lui Nougat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×