Vivo Xplay, un terminal quad core cu ecran Full HD de 5.7 inch, chipuri audio, utilizare single hand

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.628 ori
<b>Vivo Xplay, un terminal quad core cu ecran Full HD de 5.7 inch, chipuri audio, utilizare single hand</b>Direct din China vine un nou terminal mobil interesant, pe numele său Vivo Xplay. E vorba de încă un telefon Android quad core cu ecran 1080p. Diagonală acestui model este de 5.7 inch, deci intra în teritoriul phableturilor. &nbsp; Xplay vine cu un...

Direct din China vine un nou terminal mobil interesant, pe numele său Vivo Xplay. E vorba de încă un telefon Android quad core cu ecran 1080p. Diagonală acestui model este de 5.7 inch, deci intra în teritoriul phableturilor.

Xplay vine cu un chip audio în plus față de celelalte modele Vivo, X1 și X1S. Acest chip este unul pentru amplificarea audio și este produs de către Texas Instruments, deci mă aștept la o performanță acustică de top pe acest device. Aflați că Vivo Xplay dispune și de un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 600 de 1.7 GHz, 2 GB RAM și GPU Adreno 320, plus 16 sau 32 GB memorie internă.

Vivo Xplay, un terminal quad core cu ecran Full HD de 5.7 inch, chipuri audio, utilizare single hand

Tot la interior avem și o baterie de 3400 mAh, NFC, iar în spate se afla o cameră Sony de 13 megapixeli și o pereche de difuzoare. Handsetul suporta playback nativ al fișierelor FLAC, iar în zona frontală avem o cameră impresionantă de 5 megapixeli. Rolul său este de a interpreta gesturi ale utilizatorului și a le transforma în comenzi. Toate acestea sunt "înghesuite" într-o carcasă cu grosimea de 7.99 mm și cu  margine a ecranului de doar 2.3 mm. Phabletul beneficiaza si de un mod de utilizare cu o singura mana foarte intuitiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×