Vivo Xshot Își face apariția În fotografii hands on, pare a fi mai mic decât Xplay 3S

Autor:  | Publicat în:  Vivo 886 ori
<b>Vivo Xshot Își face apariția În fotografii hands on, pare a fi mai mic decât Xplay 3S</b>Vivo Xshot este un cameraphone despre care s-a scris în ultima vreme, un smartphone Android high-end care ar trebui să fie anunțat oficial pe 7 mai. Astfel, vom avea o lună mai destul de ocupată, de vreme ce tot atunci vor debuta și LG G3 și Huawei...

Vivo Xshot este un cameraphone despre care s-a scris în ultima vreme, un smartphone Android high-end care ar trebui să fie anunțat oficial pe 7 mai. Astfel, vom avea o lună mai destul de ocupată, de vreme ce tot atunci vor debuta și LG G3 și Huawei Ascend P7. între timp avem noi imagini cu Vivo Xshot, pe care le vedeți mai jos.

Vivo nu s-a ferit să posteze informații despre noul său model pe web, dar e prima oară când luăm contact cu designul acestui model. Remarcăm faptul că handsetul este mai mic decât Vivo Xplay 3S, actualul flagship al companiei chineze și primul telefon din lume cu ecran QHD. Ecranul lui Xshot ar putea avea o diagonală de aproximativ 5 inch și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Vivo Xshot

Mai știm că acest nou venit va avea o cameră de 24 de megapixeli cu deschidere F/1.8, blitz dual LED și stabilizare optică. Handsetul va include și o cameră frontală de 7.68 megapixeli, un procesor quad core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz și 3 GB RAM, plus 32 GB memorie internă. Vivo Xshot ar putea să rămână doar în China, din păcate, dar vom afla mai multe în luna mai.

Vivo Xshot Își face apariția În noi fotografii hands on, pare a fi mai mic decât Xplay 3S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×