ClickShop.ro oferă reduceri speciale pentru două terminale ultra-rezistente perfecte pentru ieșirea În natură de 1 mai

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.905 ori
<b>ClickShop.ro oferă reduceri speciale pentru două terminale ultra-rezistente perfecte pentru ieșirea În natură de 1 mai</b>Iată că orice mică sărbătoare sau zi liberă este sărbătorită într-un mod special și de către retailerii români, un astfel de exemplu fiind cei de la ClickShop.ro care oferă o serie de reduceri speciale pentru produsele de luat în...

Iată că orice mică sărbătoare sau zi liberă este sărbătorită într-un mod special și de către retailerii români, un astfel de exemplu fiind cei de la ClickShop.ro care oferă o serie de reduceri speciale pentru produsele de luat în drumețiile de 1 mai. Printre acestea am regăsit și două terminale smartphone ultra-rezistente ce beneficiază de o reducere de până la 180 lei.

Primul dintre acestea, și în același timp și cel mai accesibil este Samsung Galaxy Xcover 2, terminal ce dispune de un display de 4 inch, un procesor dual-core de 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare și certificare IP67 pentru protecție la apă și praf. Acesta poate fi scufundat sub apă până la 1 metru timp de 30 de minute, iar datorită carcasei ultra-rezistente, telefonul va scăpa cu bine din orice căzătură. Prețul lui Samsung Galaxy Xcover 2 este acum de 717 lei.

Samsung Galaxy Xcover 2

Cel de-al doilea model ultra-rezistent prezent în oferta Clickshop.ro este Caterpillar CAT B15, un terminal rezistent la apă, șocuri, praf, umiditate, căldura și ploaie conform certificatului de rezistență MIL-STD-810G. La capitolul dotări tehnice, CAT B15 oferă un display TFT de 4 inch, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, sloturi dual-sim și o cameră foto de 5 megapixeli. CAT B15 poate fi achziționat acum pentru suma de 1.399 lei.

Caterpillar CAT B15

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×