Vizio VP800, telefon cu ecran Full HD și 2 GB RAM la preț sub 200 dolari

Autor:  | Publicat în:  Vizio 1.139 ori
<b>Vizio VP800, telefon cu ecran Full HD și 2 GB RAM la preț sub 200 dolari</b>Brandurile din China nu încetează să ne uimească, printr-o serie de terminale mobile cu dotări destul de bune și prețuri accesibile. Printre ele se numără și Vizio VP800, pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; El aduce dotări ce depășesc...

Brandurile din China nu încetează să ne uimească, printr-o serie de terminale mobile cu dotări destul de bune și prețuri accesibile. Printre ele se numără și Vizio VP800, pe care îl puteți vedea mai jos.

El aduce dotări ce depășesc midrange-ul și ar putea fi chiar high end pentru 2013 și toate la un preț sub 200 de dolari. Vizio VP800 este listat pe numeroase site-uri internaționale la o sumă mai mică de 200 de dolari și vine pe negru sau alb, cu o carcasă rotunjită și comodă. VP800 e un telefon destul de atractiv, dotat cu un display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz.

în spate avem o cameră de 8 megapixeli, iar în față o cameră de 2 megapixeli. Telefonul e disponibil la prețul de mai sus fără abonament, rețineți acest aspect. Mai trebuie menționat și că el este o unitate single SIM și că are o baterie de doar 2100 mAh. Aparent puteți găsi acest model chiar și pe Amazon, ceea ce e o veste excelentă.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×