Huawei pregătește o surpriză, un telefon dual OS cu Android și Windows Phone la bord

Autor:  | Publicat în:  Huawei 940 ori
<b>Huawei pregătește o surpriză, un telefon dual OS cu Android și Windows Phone la bord</b>Ideea unui telefon dual OS presupune de obicei un combo între Tizen și Android sau între Ubuntu și Android, dar iată că acum intră și Windows Phone în ecuație. Cei de la Huawei ar pregăti un telefon dual OS, cu Windows Phone și Android la...

Ideea unui telefon dual OS presupune de obicei un combo între Tizen și Android sau între Ubuntu și Android, dar iată că acum intră și Windows Phone în ecuație. Cei de la Huawei ar pregăti un telefon dual OS, cu Windows Phone și Android la bord, iar mai multe detalii aflati mai jos.

înainte să fim prea entuziaști vă reamintesc că Google a pus presiune pe ASUS să renunțe la o tabletă dual OS cu Windows și Android, deci astfel de inițiative nu sunt privite prea bine de Google. Revenind la Huawei, unul dintre oficialii săi a confirmat faptul că va exista un handset cu cele două platforme la bord.

Produsul ar urma să sosească pe piața din SUA în trimestrul 2 și are rolul să tenteze cumpărătorii care parcă totuși nu ar face trecerea la Windows Phone în mod normal. încă un mic amendament aici: după cum spune și articolul sursa, e foarte posibil ca oficialul Huawei să fie fost ambiguu în exprimare și să ne trezim de fapt cu un singur telefon, în 2 variante, una cu Windows Phone și una cu Android și totul să fie fost o mare neînțelegere.

V-ar tenta un handset dual OS?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×