VLC pentru iOS este actualizat la versiunea 2.2, vine cu suport Dropbox, Google Drive, o nouă interfață

813 ori
<b>VLC pentru iOS este actualizat la versiunea 2.2, vine cu suport Dropbox, Google Drive, o nouă interfață</b>VLC a anunțat recent o nouă versiune a faimosului său player pentru iOS, varianta 2.2 fiind acum disponibilă în App Store. Ea aduce o modificare a interfatei, suport Dropbox și Google Drive, printre altele. &nbsp; Aplicația vine acum cu un UI...

VLC a anunțat recent o nouă versiune a faimosului său player pentru iOS, varianta 2.2 fiind acum disponibilă în App Store. Ea aduce o modificare a interfatei, suport Dropbox și Google Drive, printre altele.

Aplicația vine acum cu un UI adaptat lui iOS 7 și suporta streaming media direct din Dropbox sau Google Drive, plus gesturi multitouch. Avem parte și de suport îmbunătățit UPnP, iar cei care nu știu trebuie să afle că acest player este disponibil gratuit și fără reclame. Versiunea 2.2 primise un demo încă de la finalul anului trecut și integrează și un library îmbunătățit pentru seriale și audio, un tutorial pentru startup și suport pentru noi formaturi de streaming și protocoluri.

VLC a umblat și la securitate, a corectat și bugurile și permite acum sortarea serialelor după numărul sezonului și episodului, iar sortarea albumelor muzicale se face după numărul piesei. Playerul suporta acum administrarea de seriale TV cu peste 100 de episoade și vine cu traduceri ale interfatei în noi limbi străine.

Puteți descărca aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×