Avem data de lansare preliminară a lui Galaxy S5! Cel mai de vază blogger rus tech confirmă!

1.689 ori
<b>Avem data de lansare preliminară a lui Galaxy S5! Cel mai de vază blogger rus tech confirmă!</b>Ca de obicei vă recomandăm să priviți cu precauție informațiile de acest gen, mai ales că bloggerul rus Eldar Murtazin nu mai este o sursă atât de sigură precum în urmă cu 4 ani când sifona Nokia N8. El afirmă cu tărie că Samsung Galaxy S5...

Ca de obicei vă recomandăm să priviți cu precauție informațiile de acest gen, mai ales că bloggerul rus Eldar Murtazin nu mai este o sursă atât de sigură precum în urmă cu 4 ani când sifona Nokia N8. El afirmă cu tărie că Samsung Galaxy S5 se va lansa pe 23 februarie, cu o zi înainte de debutul lui Mobile World Congress 2014 la Barcelona.

E interesant că în tweetul cu pricina e menționată și ora, dar și data de lansare în magazine, adică aprilie. Prețul va fi același, iar specificațiile "le știți deja", conform lui Eldar. Din câte știm până acum noul flagship va avea un design complet nou, o carcasă metalică, sau cel puțin o versiune a telefonului va fi metalică, în vreme ce una va fi cu carcasă din plastic.

Apelând la zvonurile ultimelor săptămâni aflăm și că Galaxy S5 va avea un procesor Snapdragon 805 sau un nou Exynos 64 bit, 3 sau 4 GB RAM și un display 2K de 5.2 inch. în spate vom avea o cameră de 16 megapixeli, iar terminalul va integra și senzor de amprente, plus baterie de 3000 mAh. Samsung are așteptări mari pentru acest produs. Voi ce așteptări aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×