Apple și Samsung gata de o Întâlnire amicală Înainte de procesul din martie; Apple are pregătită o armă secretă!

Autor:  | Publicat în:  Apple 813 ori
<b>Apple și Samsung gata de o Întâlnire amicală Înainte de procesul din martie; Apple are pregătită o armă secretă!</b>în data de 31 martie Apple și Samsung se vor întâlni din nou la tribunal pentru a se judeca pe tema brevetelor. între timp judecătoarea Lucy Koh a îndemnat ambele părți să colaboreze și să ajungă la o înțelegere în afara sălii de...

în data de 31 martie Apple și Samsung se vor întâlni din nou la tribunal pentru a se judeca pe tema brevetelor. între timp judecătoarea Lucy Koh a îndemnat ambele părți să colaboreze și să ajungă la o înțelegere în afara sălii de judecată. O astfel de întâlnire ar putea avea loc în perioada următoare, dar Apple are deja o armă secretă.

Apple e gata să ajungă la o înțelegere cu Samsung și să semneze câteva documente, impunând totuși și o condiție. Compania din Cupertino a pregătit o mențiune în actele sale cu privire la faptul că dacă Samsung e prinsă din nou clonând un device Apple atunci se vor redeschide procesele. HTC a semnat deja o astfel de înțelegere cu Apple.

Ce înseamnă asta? Că deși cele două companii ar ajunge la o înțelegere și totul ar fi OK între ele, cu brevete licențiate și tot ce trebuie, toate aceste târguri vor cădea la prima tentativă de clonare a unui produs. Interesant e că documentul afirmă că și dacă celor de la doar Apple li se pare că s-a clonat ceva  e de ajuns pentru începerea unui nou process.

Samsung vede politica anti clonare drept o chichiță prin care Apple se asigură că poate da în judecată pe oricine oricând. Credeți că mai există loc de înțelegere între cele două companii?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×