VLC Player disponibil acum pe Apple iPad

Autor:  | Publicat în:  Software 897 ori
<b>VLC Player disponibil acum pe Apple iPad</b>Dupa 2 saptamani de analiza a aplicatiei, iata ca VLC Player este in sfarsit disponibil pe Apple iPad si poate fi gasit in App Store. Softul este disponibil gratuit si poate fi descarcat fara probleme chiar incepand de astazi, de aici. &nbsp; VLC este un...

Dupa 2 saptamani de analiza a aplicatiei, iata ca VLC Player este in sfarsit disponibil pe Apple iPad si poate fi gasit in App Store. Softul este disponibil gratuit si poate fi descarcat fara probleme chiar incepand de astazi, de aici.

VLC este un player multimedia open source si gratuit celebru deja pentru calitatile sale, numarul mare de fisiere suportate si protocolurile de streaming acceptate. Softul vine cu numeroase codecuri incorporate, suportand practic toate formaturile video existente. Cei care au portat playerul pe iOS afirma ca VLC isi pastreaza capacitatea de playback pentru fisiere cu probleme.

Astfel, chiar daca lipsesc parti ale unui fisier media, VLC va rula continutul care a ramas intact. Pe cand si o versiune pentru iPhone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×