Noul expert Nokia in interfate (Peter Skillman) face deja valuri cu declaratiile sale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.375 ori
<b>Noul expert Nokia in interfate (Peter Skillman) face deja valuri cu declaratiile sale</b>Cand te cheama Skillman si esti creierul din spatele interfatei lui webOS, asteptarile sunt mari in privinta dezvoltarii unui UI capabil. Acesta este si motivul pentru care Peter Skillman s-a alaturat echipei Nokia care se ocupa cu dezvoltarea lui MeeGo....

Cand te cheama Skillman si esti creierul din spatele interfatei lui webOS, asteptarile sunt mari in privinta dezvoltarii unui UI capabil. Acesta este si motivul pentru care Peter Skillman s-a alaturat echipei Nokia care se ocupa cu dezvoltarea lui MeeGo. Iata ca expertul s-a integrat deja bine in companie si da declaratii care vor deranja concurenta intr-un interviu recent cu ZURB.

Acesta este probabil primul expert care ne impartaseste parerea (pe care o amintim in fiecare articol despre terminale Motorola) ca interfata MOTOBLUR este un esec total, care strica experienta Android. In acelasi interviu, Skillman critica Android si Motorola, dar si separarea departamentelor unei companii si lipsa de comunicare din cadrul unei firme din domeniul software/hardware.

Noul specialist in interfata lui MeeGo mentioneaza si ca este foarte usor sa copiezi un telefon mobil, deoarece dureaza doar 8 ore sa dezasamblezi un handset si sa il scanezi cu un aparat cu laser. Peste inca 2 sau 3 saptamani vei putea crea o replica exact a acestui model, calitatea hardware avand de suferit din cauza acestor procedee.

Puteti citi intregul interviu si chiar asculta podcastul care in include pe Peter aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×