VLC Player pentru Android iese din beta, e disponibil acum În Play Store

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 802 ori
<b>VLC Player pentru Android iese din beta, e disponibil acum În Play Store</b>Probabil cel mai celebru player video de pe desktop a ieșit din faza beta în versiunea sa de pe Android și e acum disponibil gratuit la download in Play Store. E vorba despre VLC Player, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp; Video LAN Client...

Probabil cel mai celebru player video de pe desktop a ieșit din faza beta în versiunea sa de pe Android și e acum disponibil gratuit la download in Play Store. E vorba despre VLC Player, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Video LAN Client (pe scurt VLC) era deja disponibil pe terminalele mobile, dar pe Android era în beta de aproape 2 ani. Astfel, acum softul ajunge la versiunea 1.0, marcând astfel ieșirea din faza beta și îmbunătățirea flexibilului player media. Versiunea 1.0 e acum mai stabilă decât cele beta și rezolva bugurile asociate lui Android 5.0, dar și terminalelor cu procesoare ARMv8.

Suportul Chromecast, care fusese anunțat din iunie nu este inclus în aplicație. VLC e foarte flexibil, rulând pe terminale cu Android de la versiunea 2.1 în sus. VLC for Android suporta playback pentru fișiere locale audio și video, dar și streaming din rețea, ISO-uri DVD și include și un media library pentru fișiere. Playerul oferă audio multitrack și subtitrări cu opțiuni variate, iar pentru control puteți folosi și gesturi.

îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×