Vodafone 360, un serviciu promitator care va sosi in Romania in 2010 si doua telefoane Samsung LiMo, H1 si M1

3.759 ori
<b>Vodafone 360, un serviciu promitator care va sosi in Romania in 2010 si doua telefoane Samsung LiMo, H1 si M1</b>Vodafone tocmai a anuntat lansarea a doua noi handseturi Samsung LiMo (Linux Mobile), dar cu adevarat interesanta este vestea cu privire la serviciul Vodafone 360, anuntat de companie ieri. Suita de servicii Internet aflata sub umbrela "360" va sosi si in...

Vodafone tocmai a anuntat lansarea a doua noi handseturi Samsung LiMo (Linux Mobile), dar cu adevarat interesanta este vestea cu privire la serviciul Vodafone 360, anuntat de companie ieri. Suita de servicii Internet aflata sub umbrela "360" va sosi si in Romania in 2010, dupa cum ne informeaza Financiarul.

Vodafone 360 este disponibil deocamdata in Marea Britanie si va reuni prin intermediul unei singure interfate toate contactele, mesajele si apelurile efectuate de catre un utilizator. Astfel se va realiza un management mai bun al comunicarii interpersonale si trebuie sa aflati ca initial serviciul va fi disponibil doar pe handseturile Samsung M1 si H1, bazate pe platforma LiMo.

Samsung H1

Aceste telefoane folosesc o interfata 3D creata de Vodafone, iar Samsung H1 vine cu un display OLED touchscreen de 3.5 inchi, o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz, GPS, WiFi, 16 GB de memorie interna si conectivitate HSDPA. Samsung M1 incorporeaza un display touchscreen TFT de 3.2 inchi, GPS, o camera de 3 megapixeli, push email si suport HSDPA.

Vodafone 360

Revenind la Vodafone 360, serviciul va fi compatibil cu numeroase tipuri de  handseturi si are rolul unei agende personale, ingloband toate contactele de pe telefon, plus cele din serviciile de social networking si tot soiul de conturi de pe Internet. El permite si sincronizarea telefoanelor cu PC-ul, oferind si acces la Facebook, Google Talk, Windows Live Messenger, plus jocuri si muzica, in curand si la Twitter si Hyves.

Aflati si parerea unui blogger avizat (Manafu) aici, dar intre timp puteti arunca o privire asupra clipului de prezentare de mai jos pentru a va edifica:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×