Statisticile lui Opera Mini pentru Romania, prezentate oficial

2.082 ori
<b>Statisticile lui Opera Mini pentru Romania, prezentate oficial</b>Opera ne prezinta pe site-ul sau performantele browserului Opera Mini, insotite de statisticile complete cu privire la acest browser. Cu o luna in urma, el trecea pragul de 12 miliarde de vizualizari de pagini web, iar catre inceputul anului aflam ca...

Opera ne prezinta pe site-ul sau performantele browserului Opera Mini, insotite de statisticile complete cu privire la acest browser. Cu o luna in urma, el trecea pragul de 12 miliarde de vizualizari de pagini web, iar catre inceputul anului aflam ca serverele Opera procesau peste un petabyte de date in fiecare luna.

Iata ca acum aflam ca printre cele mai importante 10 tari utilizatoare de Opera Mini in Europa se numara Germania, Franta, Cehia, Spania, Italia, Turcia, Olanda, Slovacia, Lituania si evident si Romania. Statisticile cu privire la tara noastra indica faptul ca numarul de pagini vizualizate cu ajutorul lui Opera Mini a crescut cu 58.1% din august 2008 pana azi, in vreme ce numarul de unici a crescut cu 6.8% in aceeasi perioada.

Datele furnizate de Opera indica si un raport de 344 de vizualizari per unic, iar statisticile mai arata si topul celor mai vizitate site-uri din Romania (prin Opera Mini), dupa numarul de unici:

   1.  google.com
   2. hi5.com
   3. yahoo.com
   4. peperonity.com
   5. youtube.com
   6. my.opera.com
   7. prosport.ro
   8. cucurigu.com
   9. gsp.ro
  10. livescore.com

Apoi aflam cele mai populare handseturi de pe care s-au realizat aceste vizite, top 10-ul aratand ceva de genul:

   1. Sony Ericsson K800i
   2. Nokia 6300
   3. Nokia E51
   4. Nokia N73
   5. Nokia N70
   6. Sony Ericsson K810i
   7. Nokia 5130c
   8. Sony Ericsson W910iv
   9. Sony Ericsson W660i
  10. Nokia E71

Observati suprematia Nokia si Sony Ericsson si faptul ca sportul este la putere, cel putin 3 site-uri din top 10 incadrandu-se in acest domeniu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×