Samsung Rogue, intr-o reclama marca Ozzy Osbourne (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.920 ori
<b>Samsung Rogue, intr-o reclama marca Ozzy Osbourne (Video)</b>Samsung Rogue are un nou spot publicitar, in care apare, ca de obicei in cazul noilor telefoane Samsung, Ozzy Osbourne, Rock star-ul pensionar e atat de incantat de handset, incat isi incepe obisnuita tirada greu de inteles, de aceasta data cu multe...

Samsung Rogue are un nou spot publicitar, in care apare, ca de obicei in cazul noilor telefoane Samsung, Ozzy Osbourne, Rock star-ul pensionar e atat de incantat de handset, incat isi incepe obisnuita tirada greu de inteles, de aceasta data cu multe cuvinte cenzurate:

Terminalul suporta conectivitate CDMA dual band si 3G si vine cu o baterie Li-Ion de 960 mAh, care asigura 4.7 ore de convorbire si functionare timp de 300 de ore in mod standby. Cel mai impresionant aspect al lui Rogue este cu siguranta display-ul touchscreen AMOLED, cu diagonala de 3.1 inchi si rezolutie de 480 x 800 pixeli.

Lista de dotari a terminalului include si o camera de 3 megapixeli cu suport pentru inregistrare video, GPS, slot pentru carduri microSD/microSDHC, tastatura full QWERTY, jack audio de 3.5 mm, email, si Bluetooth Stereo 2.1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×