Terminalele flagship Samsung din 2014 vor avea camere de 16 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.426 ori
<b>Terminalele flagship Samsung din 2014 vor avea camere de 16 megapixeli</b>După ce s-a vorbit în ultimele zile despre planurile de viitor ale celor de la Samsung, care par a implica ecrane flexibile, procesoare 64 bit și rezoluții 2K și 4K, acum aflăm informații despre camera de pe Galaxy S5. &nbsp; E vorba de fapt despre...

După ce s-a vorbit în ultimele zile despre planurile de viitor ale celor de la Samsung, care par a implica ecrane flexibile, procesoare 64 bit și rezoluții 2K și 4K, acum aflăm informații despre camera de pe Galaxy S5.

E vorba de fapt despre senzorii foto integrați pe terminalele flagship Samsung din 2014, adică probabil Note 4 și Galaxy S5. în acest an 13 megapixeli a fost norma, dar deja se trece la următorul nivel, cu senzori de 20 și 41 MP la Nokia și 20.7 MP la Sony. La anul Samsung va integra un senzor de 16 megapixeli pe device-urile sale high end, informația venind direct de la ETNews, sursa bine conectată în Coreea de Sud.

Aparent Samsung ar fi comandat nu mai puțin de 181 milioane de senzori de 16 megapixeli, evident nu doar pentru telefoane. E posibil că senzorii să fie integrați și pe camere foto și pe alte terminale și nu excludem apariții surpriză pe tablete. Ce ne interesează pe noi nu e doar modulul camerei, ci și procesarea imaginii, lentilele și alte mecanisme asociate capturii foto, plus softul. Vom vedea la MWC și CES!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×