Vodafone face spam pe mobil si ia amenda... mica

1.513 ori
<b>Vodafone face spam pe mobil si ia amenda... mica</b>Operatorul de telefonie mobila numarul 2 din Romania s-a procopsit in 2007 cu o amenda pentru spam in valoare de 6.000 lei, ne informeaza Bizcity.ro. Se pare ca Vodafone Romania ar fi trimis mesaje comerciale nedorite pe telefonul mobil anul trecut dupa...

Operatorul de telefonie mobila numarul 2 din Romania s-a procopsit in 2007 cu o amenda pentru spam in valoare de 6.000 lei, ne informeaza Bizcity.ro. Se pare ca Vodafone Romania ar fi trimis mesaje comerciale nedorite pe telefonul mobil anul trecut dupa cum declara Alina Savoiu, seful biroului juridic al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Vodafone avea deja un antecedent la acest capitol, o plangere de tentativa de spam existand si in 2006, dar atunci operatorul nu a fost vinovat, dupa cum a aratat investigatia. In cazul ultimei spamari, un client Vodafone a anuntat compania ca nu mai doreste sa primeasca mesaje comerciale, dar el a continuat sa le primeasca chiar si dupa solicitarea sa. Printre companiile sanctionate pentru spam se numara si Urban & Asociatii, care a primit o amenda de 1000 lei de la aceeasi organizatie.

Dan Georgescu, presedintele ANRCTI afirma ca exista 300 de plangeri in legatura cu astfel de activitati, 100 dintre acestea facand referire la companii cu nume mari. Consideram totusi ca Orange ar trebui de asemenea sa fie sanctionati, de vreme ce au trimis mesaje text insistente la fiecare concert in care au fost implicati, invitandu-ne la acesta sau pe portalul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×