Imagini cu Palm Treo 850 scapate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.368 ori
<b>Imagini cu Palm Treo 850 scapate pe Internet</b>Cei de la Boy Genius Report au facut-o din nou! Acestia au reusit sa prinda in actiune telefonul Palm Treo 850, inainte ca terminalul sa fie anuntat oficial. Modelul din imaginea urmatoare este practic un nou venit al brandului: Palm a adoptat un look nou...

Cei de la Boy Genius Report au facut-o din nou! Acestia au reusit sa prinda in actiune telefonul Palm Treo 850, inainte ca terminalul sa fie anuntat oficial. Modelul din imaginea urmatoare este practic un nou venit al brandului:

Palm a adoptat un look nou in cazul acestui smartphone, pastrand totusi unele asemanari cu terminalele Centro si Treo 500. Se pare ca acest smartphone va rula Windows Mobile pe un procesor de 400 MHz, folosind 100MB de RAM. Restul specificatiilor sunt un mister la aceasta ora, dar putem doar sa speram ca ele includ GPS, conectivitate 3G si o lista decenta de aplicatii, eventual un nou sistem de operare, care sa ne surprinda. Deja noul model Palm este comparat cu BlackBerry 8800, in ce priveste grosimea, semn ca smartphone-urile vor rivaliza la un moment dat.

Deja lista de zvonuri si terminale neconfirmate marca Palm a crescut, avand in vedere ca si modelele Skywriter si Zeppelin se numara printre ele. In vreme ce Zeppelin ar putea fi smartphone-ul Treo pe care vi-l prezentam cu cateva zile in urma, despre Skywriter si Treo 850  nu se cunosc foarte multe detalii. Asteptati-va totusi la noi terminale, de vreme ce fiecare nou handset Palm este disponibil si intr-o varianta CDMA si intr-una GSM, cu denumiri diferite.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×