Vodafone investește jumătate de miliard de euro În România, oficialii săi prezintă planurile primului ministru

1.492 ori
<b>Vodafone investește jumătate de miliard de euro În România, oficialii săi prezintă planurile primului ministru</b>Președintele Grupului Vodafone, Vittorio Colao a fost recent prezent în România pentru o întrevedere cu premierul Emil Boc. în cadrul acesteia, gigantul telecom și-a anunțat intenția de a investi peste 500 de milioane de euro în țara noastră...

Președintele Grupului Vodafone, Vittorio Colao a fost recent prezent în România pentru o întrevedere cu premierul Emil Boc. în cadrul acesteia, gigantul telecom și-a anunțat intenția de a investi peste 500 de milioane de euro în țara noastră în următorii 5 ani.

Accentul se va pune pe dezvoltarea rețelelor de internet rapid la sate, conform ministrului Comunicațiilor Valerian Vreme. Acesta din urmă a declarat că ideile Vodafone se mulează perfect pe programul Ministerului Comunicațiilor pentru implementarea rețelelor broadband în zonele defavorizate. Vodafone intenționează și să dezvolte centre de operare rețea în țara noastră și să asigure asistența din România și în alte țări.

Calitatea forței de muncă autohtonă a fost lăudată, ca și evoluția țării la capitolul telecom. Valerian Vreme a declarat că România este considerată o zonă cu potențial în studiile Vodafone, deci următorii ani se vor anunța fructuoși în colaborarea cu operatorul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×