iPad 2 sperie concurența: Samsung promite că se va adapta noului produs Apple

1.969 ori
<b>iPad 2 sperie concurența: Samsung promite că se va adapta noului produs Apple</b>După anunțul oficial al lui Apple iPad 2 de miercuri, rivalii companiei din Cupertino au început să reacționeze la debutul acestui produs. Astfel, Samsung a promis că se va mobiliza, iar vicepreședintele secțiunii sale mobile, Lee Don-Joo se...

După anunțul oficial al lui Apple iPad 2 de miercuri, rivalii companiei din Cupertino au început să reacționeze la debutul acestui produs. Astfel, Samsung a promis că se va mobiliza, iar vicepreședintele secțiunii sale mobile, Lee Don-Joo se declară deja uimit de cât de subțire este iPad 2.

Oficialul Samsung a promis că vor fi îmbunătățite componentele terminalelor companiei care nu se pot ridica la înălțimea celor de pe iPad. Menționăm că noua tabletă Apple are o grosime de doar 8.8 mm, fiind chiar mai subțire decât iPhone 4 și clar mai subțire decât tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 anunțată la MWC 2011 și groasă de 10.9 mm.

în plus, vicepreședintele companiei asiatice a afirmat că prețul lui iPad 2 ar putea determina o scădere a prețurilor tabletelor Samsung, mai ales acum că și vechiul iPad a fost ieftinit cu 100 de dolari. între timp așteptăm cu mare curiozitate debutul tabletei de 8.9 inch, care se va alătura seriei Galaxy Tab odată cu lansarea de la showul CTIA în State.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×