Vodafone isi prezinta planurile pentru tehnologia 4G

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.239 ori
<b>Vodafone isi prezinta planurile pentru tehnologia 4G</b>CEO-ul Vodafone, Arun Sarin a acordat recent un interviu extrem de interesant celor de la BusinessWeek, in care le-a vorbit reporterilor despre planurile companiei in ce priveste tehnologia 4G, aducand vorba si despre partenerul Verizon. Printre...

CEO-ul Vodafone, Arun Sarin a acordat recent un interviu extrem de interesant celor de la BusinessWeek, in care le-a vorbit reporterilor despre planurile companiei in ce priveste tehnologia 4G, aducand vorba si despre partenerul Verizon.

Printre subiectele mentionate se numara si Google Android, colaborarea Vodafone-Verizon si viitorul 4G al companiei. Comentariile lui Arun Sarin asupra tehnologiei LTE, care va da nastere conexiunilor 4G au dat de inteles ca operatorul nu se grabeste sa adopte tehnologia. Asta, spre deosebire de Verizon, care are "nevoie disperata" de LTE, dupa cum afirma Sarin. Intre timp, Vodafone rezolva problemele legate de proprietatea intelectuala si aspecte tehnice ale adoptarii LTE.

O abordare precauta am putea spune si o idee nu chiar inteleapta a CEO-ului Vodafone, de a afirma ca partenerul sau, Verizon este "disperat". Oare ce parere au cei de la Verizon despre o astfel de afirmatie, asta in cazul in care nu au declarat deja public ca "sunt disperati" sa adopte LTE? In cele din urma Arun Sarin a anuntat ca Vodafone va lansa primele servicii bazate pe LTE in 2011-2012, mentionand si ca rivalii operatorului vor lansa astfel de servicii cel mai devreme in 2010.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×