Apple iPhone suporta acum scrisul de mana

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.001 ori
<b>Apple iPhone suporta acum scrisul de mana</b>Dupa ce informam intrun articol precedent ca Apple cauta un inginer care sa implementeze pe iPhone functii ca recunoasterea scrisului de mana, iata ca un developer non-Apple din China a reusit sa creeze un astfel de software, ce poarta numele HWPen....

Dupa ce informam intrun articol precedent ca Apple cauta un inginer care sa implementeze pe iPhone functii ca recunoasterea scrisului de mana, iata ca un developer non-Apple din China a reusit sa creeze un astfel de software, ce poarta numele HWPen.

Softul recunoaste scrisul de mana in acelasi stil ca si programele terminalelor Palm Pilot sau ale altor handseturi similare. HWPen poate fi incarcat folosind Installer.app pe iPhone-ul dumneavoastra deblocat si foloseste atat limbajele cu provenienta latina, cat si limba chineza. Desi nu beneficiaza de precizia unui stylus, noul soft pare a descurca excelent cu inputul receptionat prin intermediul degetelor utilizatorului.

Pentru a instala HWPen, va trebui sa accesati Install.app, sa alegeti sursele, sa dati click pe "edit" apoi sa adaugati "http://iphonecake.com/src/" drept o noua sursa. Apoi veti reporni iPhone-ul. Deoarece se afla inca in stadiu beta, HWPen nu este perfect si nu functioneaza in mod landscape plus ca trebuie sa mentionam ca programul nu apare in Mail.app. Suntem siguri totusi ca developerul va rezolva aceste probleme cat se poate de curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×