Telefonul Pantech UTStarcom TXT8010 isi face aparitia la FCC

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.620 ori
<b>Telefonul Pantech UTStarcom TXT8010 isi face aparitia la FCC</b>Cel mai nou telefon Pantech si-a facut aparitia pe site-ul FCC. Cunosteam terminalul sub numele de Elvis, dar in prezentarea FCC aflam ca acesta poarta brandingul UTStarcom TXT8010. Noul Pantech este un handset dual-band (850/1900 MHz) CDMA, care se...

Cel mai nou telefon Pantech si-a facut aparitia pe site-ul FCC. Cunosteam terminalul sub numele de Elvis, dar in prezentarea FCC aflam ca acesta poarta brandingul UTStarcom TXT8010.

Noul Pantech este un handset dual-band (850/1900 MHz) CDMA, care se axeaza pe functiile de trimitere a mesajelor. Avem de-a face cu un slider vertical, cu o tastatura QWERTY glisanta sub display-ul lat. Tastatura QWERTY usureaza orice input de text, in vreme ce camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth, Brew si slotul pentru carduri microSD sunt specificatii care vor tenta orice categorie de public.

Designul acetui slider vertical este destul de atractiv, iar telefonul face parte din categoria handseturilor "fat", adica destul de late si groase pentru a nu merita calificativul "slim". Va fi interesant de observat in ce fel va patrunde pe piata acest telefon QWERTY, avand in vedere numarul mare de terminale rivale. Lookul telefonului este original, cu clapeta glisanta inchisa: el pare un mini-telefon, ceea ce i-ar putea tenta pe multi sa-l cumpere.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×