Vodafone iti ofera 1,3 milioane de euro, pana in 2010

1.729 ori
<b>Vodafone iti ofera 1,3 milioane de euro, pana in 2010</b>Vodafone tocmai a lansat o campanie promotionala, care se bazeaza pe premii cu o valoare totala de aproximativ 1,3 milioane euro. Aceasta va avea loc in perioada 9 octombrie 2009 - 16 ianuarie 2010, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar. &nbsp; &nbsp;...

Vodafone tocmai a lansat o campanie promotionala, care se bazeaza pe premii cu o valoare totala de aproximativ 1,3 milioane euro. Aceasta va avea loc in perioada 9 octombrie 2009 - 16 ianuarie 2010, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar.

Aceasta campanie isi propune sa atraga noi utilizatori, dar si sa ii fidelizeze pe cei existenti, mai ales pe fondul crizei economice actuale. Promotia vine la putin timp dupa ce si rivalii Orange Romania au lansat o campanie promotionala, care a coincis cu debutul abonamentelor sale din noul portofoliu.

Va reamintim ca Orange a initiat o campanie agresiva de promovare, inca din prima parte a acestui an, oferind gratuit cartele prepay cu numar utilizatorilor care doreau un astfel de produs. Un motiv bun pentru aceste campanii si oferte? Scaderea cu 17% a veniturilor Orange si Vodafone in al doilea trimestru al anului 2009.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×