Acer neoTouch prezinta Windows Mobile 6.5 in actiune (Video)

1.834 ori
<b>Acer neoTouch prezinta Windows Mobile 6.5 in actiune (Video)</b>In avalansa de telefoane Windows Mobile 6.5, pornita cu cateva zile in urma si-a gasit locul si modelul Acer neoTouch, cunoscut si ca S200 sau F1. Acest terminal a fost analizat de catre cei de la Pocketnow care ne prezinta software-ul sau in actiune in...

In avalansa de telefoane Windows Mobile 6.5, pornita cu cateva zile in urma si-a gasit locul si modelul Acer neoTouch, cunoscut si ca S200 sau F1. Acest terminal a fost analizat de catre cei de la Pocketnow care ne prezinta software-ul sau in actiune in urmatorul clip video:

Handsetul ruleaza Windows Mobile 6.5, cu un nivel minim de customizare, ceea ce face handsetul destul de rapid, dar si intesat cu buguri, care vor fi probabil corectate printr-un update de ROM. Ce este impresionant la Acer F1/ neoTouch S200 este ecranul sau touch de 3.8 inchi, procesorul de 1 GHz si camera de 5 megapixeli.

Acesta este primul model Acer cu WM 6.5 la bord, plus aplicatii, widgeturi si un nivel rezonabil de personalizare. Un web browser destul de bun este si el inclus printre dotari, impreuna cu un multimedia player, iar daca aveti intrebari in legatura cu memoria, aflati ca puteti folosi carduri microSD de pana la 32 GB pe acest telefon.

Dupa cum puteti observa si in clipul de mai sus, Acer neoTouch vine cu Skype, ActiveSync, Windows Mobile Marketplace, Opera si o tastatura virtuala care se comporta destul de bine.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×