Vodafone lansează aplicația “Vodafone la Mondiale” ce va fi disponibilă pentru terminalele Android și iOS

904 ori
<b>Vodafone lansează aplicația &ldquo;Vodafone la Mondiale” ce va fi disponibilă pentru terminalele Android și iOS</b>Astăzi, 12 iunie, operatorul român Vodafone anunță lansarea unei noi aplicații mobile dedicate iubitorilor de fotbal. Această nouă aplicație se numește &ldquo;Vodafone la Mondiale&rdquo; și va face parte din portofoliul Vodafone de aplicații...

Astăzi, 12 iunie, operatorul român Vodafone anunță lansarea unei noi aplicații mobile dedicate iubitorilor de fotbal. Această nouă aplicație se numește “Vodafone la Mondiale” și va face parte din portofoliul Vodafone de aplicații dezvoltate ce au ajuns deja la peste 3.5 milioane de descărcări pe terminalele Android, iOS și Windows Phone.

Prin intermediul aplicației Vodafone la Mondiale, utilizatorii vor putea afla în timp real cele mai noi informații despre rezultatele meciurilor din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia ce debutează astăzi. De asemenea, aplicația va cuprinde articole și cronici semnate de unii dintre cei mai buni jurnaliști sportivi din lume, acreditați de FIFA, precum și programul, rezumatele și diversele statistici privind meciurile disputate.

Vodafone lansează aplicația “Vodafone la Mondiale” ce va fi disponibilă pentru terminalele Android și iOS

Vodafone la Mondiale” va putea fi descărcată pentru terminalele Android începând de astăzi, iar de mâine și pentru iOS. Ni se promite ca în curând, aplicația să aducă și o secțiune interactivă cu teste zilnice, formate din 20 de întrebări din istoria Cupei Mondiale. Cei care vor răspunde corect la aceste întrebări vor intra ulterior în tragerea la sorți săptămânală a căror premii nu se cunosc momentan.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×