Philips Amio, o tabletă cu Android Jelly Bean și preț de doar 100 de euro

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.883 ori
<b>Philips Amio, o tabletă cu Android Jelly Bean și preț de doar 100 de euro</b>Philips e mai degrabă cunoscut drept un producător de telefoane cu baterii cu capacitate crescută, dar iată compania intrând și pe piața de tablete. Philips Amio este tableta în cauză, care vine cu Android Jelly Bean și preț de 100 de euro....

Philips e mai degrabă cunoscut drept un producător de telefoane cu baterii cu capacitate crescută, dar iată compania intrând și pe piața de tablete. Philips Amio este tableta în cauză, care vine cu Android Jelly Bean și preț de 100 de euro.

Acest device este un low end, care a ajuns pe web prin intermediul unui site din Ungaria. Tableta vine cu ecran de 7 inch cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, iar alte dotări includ un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM. Ecranul are un panou LCD, dar alte detalii despre el nu cunoastem. Stocarea este de 8 GB, iar tableta vine și cu slot microSD, jack audio, port microUSB și port micro HDMI.

Philips Amio, o tabletă cu Android Jelly Bean și preț de doar 100 de euro

Bateria e o unitate de 3000 mAh, iar Android 4.1 este OS-ul pe acest device. O funcție interesantă aici este FullSound, pe care Philips o propune pentru a amplifica experiența acustică oferită de MP3-uri, prin intermediul procesării de semnal digital. Cum sună un astfel de device la 100 de euro?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×