Vodafone lansează oferta 4G TV În Olanda, În curând și În România?

1.011 ori
<b>Vodafone lansează oferta 4G TV În Olanda, În curând și În România?</b>Dacă a fost vreodată un moment propice pentru lansarea unui serviciu TV, atunci acela este Cupa Mondială 2014. Vodafone profită de ocazie și lansează un serviciu 4G TV pentru utilizatorii din Olanda, serviciu care sunt sigur că va ajunge și la...

Dacă a fost vreodată un moment propice pentru lansarea unui serviciu TV, atunci acela este Cupa Mondială 2014. Vodafone profită de ocazie și lansează un serviciu 4G TV pentru utilizatorii din Olanda, serviciu care sunt sigur că va ajunge și la noi.

în țara naționalei care a umilit Spania vineri, serviciul Vodafone va oferi posibilitatea de streaming live al meciurilor transmise de către televiziunile olandeze. Serviciul va include un pachet de 6 canale TV, printre care se regăsesc Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, 23kitchen, CNN și National Geographic. Taxa lunară pentru accesul la aceste programe este de 7.95 euro, iar prima lună e oferită gratuit pentru cei care se înregistrează.

Mai trebuie menționat și că tot traficul consumat în cadrul aplicații nu va fi scăzut din abonamentul date al utilizatorului. Practic acesta are trafic nelimitat în serviciul 4G TV. Având în vedere implicarea celor de la Orange în zona TV, așteptam de ceva vreme și un răspuns de la Vodafone în aceeași zonă, iar 4G TV ar putea fi mutarea ideală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×