Vodafone lanseaza oferte promotionale prin Magazinul Online

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.793 ori
<b>Vodafone lanseaza oferte promotionale prin Magazinul Online</b>Vodafone Romania a anuntat astazi primele oferte promotionale de tip voce si date, acestea fiind disponibile prin Magazinul Online Vodafone. Folosind acest mod de achizitie (disponibil 24 de ore din 24), clientii pot achizitiona rapid si securizat...

Vodafone Romania a anuntat astazi primele oferte promotionale de tip voce si date, acestea fiind disponibile prin Magazinul Online Vodafone. Folosind acest mod de achizitie (disponibil 24 de ore din 24), clientii pot achizitiona rapid si securizat produsele si serviciile dorite.

 
Ofertele promotionale disponibile de azi pana in data de 28 februarie 2009 sunt Vodafone eComplet si Unlimited Mobile Internet. Prima oferta include 50 de minute nationala, 150 de minute in retea, 150 de mesaje text in retea si acces nelimitat la Internet de pe mobil, toate acestea la pretul de 7.37 euro pe luna.
 
Vodafone eComplet ofera clientilor 25 de minute nationale, 200 de minute in retea, 200 de SMS-uri in retea si acces nelimitat la Internet de pe telefonul mobil, la acelasi tarif de 7.47 euro pe luna. Internetul nelimitat este disponibil pentru clientii Vodafone la viteze de 1, respectiv 3.6 Mbps, in functie de abonamentul pentru care optati.
 
Abonamentul lunar Unlimited Mobile Internet 1 Mbps costa 9 euro pe luna (fara TVA) si ofera viteze de pana la 2 Mbps, plus trafic initial de 1 GB. Pachetul Unlimited Mobile Internet 3.6 Mbps este taxat cu 15 euro pe luna (fara TVA) si ofera viteze de pana la 7.2 Mbps, cu un trafic initial de 2 GB.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×