Big Brother e oficial de azi, convorbirile si SMS-urile tale sunt inregistrate

1.140 ori
<b>Big Brother e oficial de azi, convorbirile si SMS-urile tale sunt inregistrate</b>Incepand de astazi, 20 ianuarie 2009, datele despre convorbirile telefonice si mesajele text trimise de dumneavoastra vor fi stocate de catre operatorii de telefonie (fixa si mobila) timp de 6 luni. Astfel se va aplica legea 298/2009, iar informatiile vor...

Incepand de astazi, 20 ianuarie 2009, datele despre convorbirile telefonice si mesajele text trimise de dumneavoastra vor fi stocate de catre operatorii de telefonie (fixa si mobila) timp de 6 luni. Astfel se va aplica legea 298/2009, iar informatiile vor putea fi folosite ca probe in cadrul proceselor.

Retineti faptul ca NU continutul convorbirii dumneavoastra va fi stocat, ci numarul de telefon al apelantului, cel al apelatului, adresa clientului si cea a apelatului, plus data, ora si durata convorbirii. Conform legii anterior mentionate, informatiile inregistrate pot fi puse la dispozitia procurorilor, dupa aprobarea unei cereri de catre presedintele instantei de judecata.

In luna martie va intra in vigoare si inregistrarea e-mailurilor de catre furnizorii de servicii Internet. Astfel, din 15 martie va fi inregistrata locatia din care a fost trimis un mail, ora la care ne vom conecta la Internet, destinatarul mailului (IP-ul, nume, adresa fizica) si data/ora de deconectare de la Internet.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×