Vodafone ofera acum servicii de Internet mobil cu viteza de 21.6 Mbps

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.885 ori
<b>Vodafone ofera acum servicii de Internet mobil cu viteza de 21.6 Mbps</b>Vodafone tocmai a anuntat lansarea unei oferte comerciale pentru servicii de Internet mobil cu viteze de pana la 21.6 Mbps. Noile servicii de broadband mobil ale companiei ofera utilizatorilor viteze de date mobile de pana la 21.b Mbps in cazul...

Vodafone tocmai a anuntat lansarea unei oferte comerciale pentru servicii de Internet mobil cu viteze de pana la 21.6 Mbps. Noile servicii de broadband mobil ale companiei ofera utilizatorilor viteze de date mobile de pana la 21.b Mbps in cazul download-ului si pana la 5.7 Mbps in cazul upload-ului.

Clientii Vodafone vor putea profita de pachetul Unlimited Mobile Internet & Office 21.6 Mbps, care include un trafic initial lunar de 16 GB, la un tarif de 27 de euro pe luna. Va reamintim ca Vodafone a anuntat, la inceputul lunii septembrie introducerea tehnologiei HSPA+, care permite furnizarea unor servicii cu o astfel de viteza.

De azi, pachetul Unlimited Mobile Internet & Office 21,6 Mbps este disponibil, cu traficul si tariful mentionate mai sus, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele din segment business. In plus, Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor sai si un nou stick USB pentru conectare mobila, la pachet cu noul abonament. Este vorba de stickul Vodafone K4506, ce costa 19 euro (cu TVA) si este disponibil impreuna cu abonamentele pe 2 ani.

El va costa 69 de euro (cu TVA), in cazul abonamentelor pe un an. Traficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxat extra, dar viteza va scadea pana la 128 kbps download si 64 kbps upload.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×