Motorola Barrage, Nokia Shade si Pantech Razzle anuntate oficial

1.754 ori
<b>Motorola Barrage, Nokia Shade si Pantech Razzle anuntate oficial</b>Terminale pe toate gusturile au fost lansate recent de catre producatori de top de handseturi, cum ar fi Motorola, Nokia si Pantech, cu aportul operatorului american Verizon Wireless. Astfel, facem cunostinta cu noile modele Motorola Barrage, Nokia Shade...

Terminale pe toate gusturile au fost lansate recent de catre producatori de top de handseturi, cum ar fi Motorola, Nokia si Pantech, cu aportul operatorului american Verizon Wireless. Astfel, facem cunostinta cu noile modele Motorola Barrage, Nokia Shade si Pantech Razzle.

Motorola Barrage este un terminalul push to talk foarte rezistent la praf, socuri, ploaie, schimbari de temperatura, altitudine si vibratii. Handsetul poate fi scufundat in apa, pana la o adancime de un metru, timp de 30 de minute, iar printre dotarile sale se numara o camera de 2 megapixeli, o baterie de 1170 mAh, 2 difuzoare si suport pentru serviciile specifice Verizon (V CAST, VZ Navigator).

Telefonul este deja disponibil online si va sosi in magazinele de peste Ocean incepand cu data de 16 noiembrie, la un pret de 129.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Nokia Shade 2705

Tot pe lista de noi lansari se afla si Nokia Shade 2705, un terminal care va fi vandut doar online o perioada si care vine cu dotari modeste, gen o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth si VZ Navigator. Handsetul va fi disponibil online din data de 6 octombrie, la pretul de 29.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani.

Pantech Razzle

In cele din urma, aruncam o privire asupra noului venit Verizon Wireless Razzle, care impresioneaza prin designul sau unic, bazat pe un segment rotativ in partea inferioara. Acest segment include pe o parte o tastatura full QWERTY, care se va roti la 180 de grade pentru a dezvalui taste ce permit controlul functiei audio.

Lista de dotari a noului model Pantech include un display de 2.2 inchi, o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth, VZ Navigator si conectivitate 1X, iar handsetul va fi disponibil online la pretul de 69.99 dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×