Vodafone oferă cadou o pereche de căști JBL E30 la achiziția unui HTC One M9

1.170 ori
<b>Vodafone oferă cadou o pereche de căști JBL E30 la achiziția unui HTC One M9</b>Cu scopul de a ridica v&acirc;nzările terminalului HTC One M9, device ce a pus numeroase probleme utilizatorilor săi de-a lungul timpului, iată că cei de la Vodafone vin cu o ofertă interesantă pentru iubitorii muzicii. Mai precis, cei care vor...

Cu scopul de a ridica vânzările terminalului HTC One M9, device ce a pus numeroase probleme utilizatorilor săi de-a lungul timpului, iată că cei de la Vodafone vin cu o ofertă interesantă pentru iubitorii muzicii. Mai precis, cei care vor achiziționa produsul mai sus menționat vor primi cadou o pereche de căști JBL E30. 

Aceste căști sunt unele de tip on-ear cu fir ce oferă o frecvență de răspuns de 10 - 22000 Hz și care se conectează prin intermediul unui jack audio de 3.5 mm la telefon sau player audio. Impedanța oferită este de 32 Ohm, sensibilitatea de 114 dB, iar diametrul difuzoarelor este de 40 mm. În acest moment, căștile JBL E30 se comercializează pe piață pentru 269 - 299 lei.

Cât despre HTC One M9, după cum știți deja, telefonul ne aduce un display Full HD de 5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, și o cameră foto principală de 20.7 megapixeli cu bliț dual-LED. Prețul acestui model la Vodafone este de 2.824 lei fără abonament, sau 1.074 lei împreună cu abonamentul RED 49 pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×