Vodafone permite să cumpărați aplicații pentru telefoanele BlackBerry cu plata la factură

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 937 ori
<b>Vodafone permite să cumpărați aplicații pentru telefoanele BlackBerry cu plata la factură</b>Brandul BlackBerry și telefoanele adiacente din portofoliul RIM nu mai sunt pe val ca acum ceva timp, dar sunt suficiente persoane care mai folosesc un smartphone al companiei canadiene. Vodafone vine în întâmpinarea lor și le oferă posibilitatea de...

Brandul BlackBerry și telefoanele adiacente din portofoliul RIM nu mai sunt pe val ca acum ceva timp, dar sunt suficiente persoane care mai folosesc un smartphone al companiei canadiene. Vodafone vine în întâmpinarea lor și le oferă posibilitatea de a achiziționa aplicații cu plată din magazinul BlackBerry App World și asta cu plata pe factura emisa lunar pentru cei abonați la serviciile operatorului român de telefonie mobilă.

BlackBerry App World dispune de peste 90.000 de aplicații. Printre cele mai populare aplicații:

1. Wheres My Phone Pro - localizarea telefonului;
2. Photo Editor Ultimate - editarea și vizualizarea fotografiilor;
3. Endomondo Sports Tracker Pro - monitorizarea performanțelor sportive;
4. Solitare - presupun că explicațiile nu mai sunt necesare;
5. Radio for BlackBerry - peste 50.000 de posturi de radio.

Declarațiile oficiale:

Una din prioritatile majore ale Vodafone este permanenta imbunatatire a experientei de utilizare a internetului mobil pentru clientii nostri. Din acest motiv, suntem incantati sa fim primul partener din Romania al RIM ce integreaza serviciul de facturare cu BlackBerry App World. Platile rapide si sigure prin intermediul facturii lunare fac, astfel, experienta de utilizare a aplicatiilor mai confortabila pentru utilizatorii nostri”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

In continuare vedem o nevoie semnificativa de solutii facile de plata pentru continutul mobil. Integrarea cu factura Vodafone va aduce utilizatorilor acces la mai mult divertisment si productivitate crescuta, intr-un mod mai usor decat pana acum”, a declarat Stephen Bates, Regional Managing Director pentru Europa.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×