Vodafone pregateste un telefon Samsung ce ruleaza LIMO; proaspat fotografiat acum

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.759 ori
<b>Vodafone pregateste un telefon Samsung ce ruleaza LIMO; proaspat fotografiat acum</b>Ceea ce vedeti mai jos sunt imagini in premiera cu urmatorul terminal Samsung pe care il va anunta Vodafone. Din cate afirma zvonurile, acest model ar putea fi Samsung Riedel l8305, care tocmai a primit certificarea Wi-Fi. Avem de-a face cu un telefon...

Ceea ce vedeti mai jos sunt imagini in premiera cu urmatorul terminal Samsung pe care il va anunta Vodafone. Din cate afirma zvonurile, acest model ar putea fi Samsung Riedel l8305, care tocmai a primit certificarea Wi-Fi.

Avem de-a face cu un telefon Samsung destinat in exclusivitate celor de la Vodafone si care ruleaza propriul OS bazat pe Linux Mobile (LIMO). Trecem peste carcasa aratoasa, din otel inoxidabil, doar pentru a descoperi un ecran touchscreen OLED de mari dimensiuni, cu feedback haptic. Printre dotarile acestui telefon se afla si o camera de 8  megapixeli si suportul pentru serviciul Vodafone People, ce urmeaza a fi lansat.

Samsung Riedel

Si detaliile despre acest serviciu sunt infime, dar din cate stim, serviciul are de-a face cu achizitionarea Vodafone a celor de la Zyb, care vor oferi informatii despre locatia handsetului, update-uri de status si vor integra conturi de social networking, gen Twitter sau Facebook. Procesul este cam acelasi ca si cel prin care au trecut Google cu Android si Jaiku.

Samsung Riedel

In cele din urma, aflam ca Vodafone planuieste sa lanseze acest telefon LIMO in cadrul unui eveniment special, ce va avea loc la Londra pe 24 septembrie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×