Vodafone prezinta un serviciu de acces rapid la Internet de pe telefon

1.412 ori
<b>Vodafone prezinta un serviciu de acces rapid la Internet de pe telefon</b>In avampremiera showului CERF 2008 beneficiem de o lansare a celor de la Vodafone Romania: un serviciu de Internet pe telefonul mobil, care ofera acces rapid si simplificat la web si la continuturi imbogatite, dupa cum ne informeaza Hotnews. Veti accesa...

In avampremiera showului CERF 2008 beneficiem de o lansare a celor de la Vodafone Romania: un serviciu de Internet pe telefonul mobil, care ofera acces rapid si simplificat la web si la continuturi imbogatite, dupa cum ne informeaza Hotnews.

Veti accesa Internetul cu ajutorul telefonului mobil prin intermediul portalului Vodafone Live!, care a cunoscut un redesign. Acelasi portal include linkuri catre 40 de site-uri, atat internationale cat si locale. In cazul in care vreti sa utilizati acest serviciu, va trebui sa platiti 4 euro pe luna (abonament lunar), sau o taxa de 0.20 euro la fiecare conectare. Serviciul lansat ieri de Vodafone Romania ofera acces, prin Vodafone Live! la servicii de instant messaging (Yahoo Messenger), e-mail, Google plus numeroase comunitati online.

In cadrul noii oferte veti beneficia si de stiri, ghiduri turistice, bloguri, site-uri cu jocuri sau rezervari de bilete. Noul serviciu poate fi utilizat atat de posesorii de abonamente Vodafone, cat si de cei care folosesc cartele prepaid. Abonamentul de 4 euro specific acestui serviciu va ofera navigare gratuita nelimitata (prin Vodafone Live!) si trafic gratuit (in limita de 500MB). Daca depasiti acest prag, veti plati 0.4 euro pe MB (fara TVA). Noua oferta este disponibila pe orice telefon mobil compatibil cu Vodafone Live! si pe toate handseturile dotate cu browsere web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×