Vodafone primește de la Londra 55 de milioane de euro, promite investiții În 4G În România

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 724 ori
<b>Vodafone primește de la Londra 55 de milioane de euro, promite investiții În 4G În România</b>Vodafone, celebrul operator de telefonie de la noi, aflat pe locul 2 pe piața locală va primi în următorii 2 ani un buget suplimentar de 55 de milioane de euro. Suma vine de la ramură principală Vodafone din UK și va folosită în special pentru...

Vodafone, celebrul operator de telefonie de la noi, aflat pe locul 2 pe piața locală va primi în următorii 2 ani un buget suplimentar de 55 de milioane de euro. Suma vine de la ramură principală Vodafone din UK și va folosită în special pentru dezvoltarea serviciilor 4G.

Grupul britanic va folosi investiția de 95 de miliarde de euro prin vânzarea participației de 45% la operatorul american Verizon pentru a se dezvolta. Revenind la suma alocată Vodafone România, aceasta va fi folosită în principal pentru a extinde rețeaua 4G astfel încât să acopere toate orașele din România, conform lui Iñaki Berroeta, director general al companiei.

La ora actuală Vodafone România oferă servicii de date 4G cu viteze de download de până la 100 Mbps în 10 orașe din România, printre care și București și Brașov. Peste 2 ani serviciile 4G de la Vodafone se vor extinde în toate orașele din România și vor ajunge și în unele zone rurale, conform aceluiași oficial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×