Vodafone România anunța disponibilitatea tabletei ASUS VivoTab RT (579 euro) și a două noi laptopuri ASUS

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.349 ori
<b>Vodafone România anunța disponibilitatea tabletei ASUS VivoTab RT (579 euro) și a două noi laptopuri ASUS</b>Vodafone România a anunțat astăzi disponibilitatea unei noi suite de produse Windows 8 marca ASUS. E vorba despre tableta ASUS VivoTab RT, căreia i-am făcut review aici și care are un preț pornind de la 579 de euro, cu abonament Internet Nelimitat...

Vodafone România a anunțat astăzi disponibilitatea unei noi suite de produse Windows 8 marca ASUS. E vorba despre tableta ASUS VivoTab RT, căreia i-am făcut review aici și care are un preț pornind de la 579 de euro, cu abonament Internet Nelimitat Profesional pe 2 ani.

Un alt produs nou din portofoliul Win 8 de la Vodafone este laptopul ASUS X55A, care poate fi achiziționat de la 249 euro, împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe 2 ani. Utilizatorii pot achiziționa și un laptop cu ecran tactil ASUS VivoBook S400, cu preț pornind de la 559 de euro, cu Internet Nelimitat Profesional pe 2 ani. Tableta Vivo Tab RT vine cu un display Super IPS+ de 10.1 inch, care folosește tehnologia ASUS TruVivid și sticlă Corning Fit, pentru claritate mai bună a culorilor, respectiv rezistenta la zgârieturi.

ASUS X55A

VivoTab RT măsoară 8.3 mm în grosime și cântărește 535 grame, fiind una dintre cele mai ușoare și subțiri tablete din gama să. Laptopul ASUS X55A vine cu Windows 8, CPU Intel Celeron dual core B830 de 1.8 GHz și 4 GB RAM. Bateria sa permite o utilizare de până la 6 ore, iar terminalul vine și cu o tehnologie specială de răcire a componentelor numită IceCool. ASUS VivoBook S400 este dotat cu procesor Intel Core i5 de 1.6 GHz, 4 GB RAM, stocare hibrid de 500 GD HDD și SSD de 24 GB. Ecranul său suporta o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

ASUS VivoBook S400

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×