LG va Începe producția În masă de ecrane flexibile În trimestrul 4

Autor:  | Publicat în:  LG 1.179 ori
<b>LG va Începe producția În masă de ecrane flexibile În trimestrul 4</b>LG Display își va întări poziția pe piață și va câștiga un avantaj în duelul cu Samsung Display și asta datorită faptului că va începe producția în masă de ecrane flexibile în trimestrul 4 al acestui an. &nbsp; Cercetătorii și...

LG Display își va întări poziția pe piață și va câștiga un avantaj în duelul cu Samsung Display și asta datorită faptului că va începe producția în masă de ecrane flexibile în trimestrul 4 al acestui an.

Cercetătorii și ingineriiLGafirmăcă acest nou efort al companiei va ajuta la progresul întregului segment telecom și în general al întregii ramuri IT. Noile display-uri vor fi flexibile, vor putea fi îndoite și vor fi și incasabile. Pe lângă tehnologia panourilor flexibile,LGmai lucrează și la panouriOLEDcu rezoluție UHD (ultra high definition).

Se speculează deja că la anul vom avea ecrane de 6 inch cu rezoluție 2560 x 1600 pe phableturi, pentru ca undeva în următorii ani să trecem la 4K. Cei de la Sharp sunt văzuți în avantgarda acestei evoluții, mai ales că tehnologia IGZO se afla în tabăra lor și reduce semnificativ consumul bateriei. Samsung Display este încă în faza de teste cu ecranele sale flexibile, dar mă aștept să se mobilizeze pentru a contracara mutările celor de la LG.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×