Vodafone Romania lanseaza primul spot in exclusivitate online: Puya versus masina parcata aiurea

3.636 ori
<b>Vodafone Romania lanseaza primul spot in exclusivitate online: Puya versus masina parcata aiurea</b>Vodafone Romania tocmai a realizat o premiera, lansand primul spot exclusiv online, care il prezinta pe rapperul Puya auzindu-si ultimul hit drept ton de apel in asteptare, in vreme ce suna nervos persoana care i-a blocat masina. Iata spotul: Reclama vine...

Vodafone Romania tocmai a realizat o premiera, lansand primul spot exclusiv online, care il prezinta pe rapperul Puya auzindu-si ultimul hit drept ton de apel in asteptare, in vreme ce suna nervos persoana care i-a blocat masina. Iata spotul:

Reclama vine imediat dupa seria de spoturi reusite cu Smiley, CRBL si Alex, pastrand stilul amuzant si backgroundul muzical asigurat de un hit al momentului. Folosirea imaginii de "baieti rai" a acestor vedete si transformarea lor in oameni de rand este menita sa atraga un public tanar si tentat de oferta Vodafone.

Care reclama considerati ca este mai reusita, cea cu Puya sau seria cu Smiley, Moga si compania?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×